Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

NU SE LINIȘTESC – Încă doi șoferi maramureșeni depistați băuți la volan

Publicat cu

pe

Ieri, 29 martie, la ora 16.44, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că pe strada Grănicerilor se află o autoutilitară, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice. Deplasați la fața locului, polițiștii au depistat autoutilitara în cauză, iar la volan a fost identificat un bărbat de 37 de ani din Satulung.

„Întrucât acesta emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool în aer pur expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, informează reprezentanții IPJ Maramureș.

Totodată, la ora 19.05, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus dinspre Berința înspre Copalnic, pe D.N. 18B.

„Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare Dr. Constantin Opriș unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, precizează reprezentanții IPJ Maramureș.

Actualitate

YHP Logo