Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

OFICIAL – Ciprian Stanciu, fostul căpitan al echipei CS Minaur, a semnat un nou contract în Liga 2

Publicat cu

pe

Atacantul Ciprian Stanciu s-a despărțit în această iarnă, pe cale amiabilă, de CS Minaur. A fost o perioadă tensionată între cele două părți, Stanciu fiind practic forțat să plece de gruparea băimăreană. 

Fostul căpitan al echipei CS Minaur (locul 17, 15p) și-a găsit repede un alt angajament și a semnat azi cu Progresul Spartac București (locul 18, 15p).

„După câteva zile tensionate, în care am fost nevoiți să așteptăm decizia Comisiei Naționale de Soluționare a Litigiilor, clubul nostru a oficializat acum câteva ore transferul atacantului de 32 de ani Ciprian Georgian Stanciu!  Golgheter all-time al proiectului Progresul Spartac, și lider incontestabil al vestiarului, acesta revine înapoi acasă, în Intrarea Vrabiei, după doi ani și jumătate! 

Acum că a ajuns înapoi în Intrarea Vrabiei, unde deja a început să poarte banderola de căpitan în ultimele amicale ale iernii, Ciprian Stanciu pare să fie exact piesa care lipsea din puzzle-ul bleu-albastru, în încercarea noastră de a ne salva de la retrogradare. El e un atacant înzestrat, care a arătat că se poate instala perfect în sistemele tactice ale clubului nostru și ale antrenorului Andrei Erimia, și poate cel mai important, un lider cu experiență, pregătit să scoată tot ce e mai bun din lotul nostru tânăr!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului Progresul Spartac București.

foto Facebook Progresul Spartac ’44

Actualitate

YHP Logo