Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Oradea își face stadion de aproape 100 de milioane de euro

Publicat cu

pe

Oradea tace și face. Baia Mare dă doar din gură și nu face nimic. Poate ar trebui să ia exemplul Oradiei, unde acum va apare un stadion nou nouț de aproape de 100 de milioane de euro. Florin Bîrta, primarul din Oradea, a anunțat că după prima victorie obținută de către FC Bihor la revenirea în Liga 2, a fost marcat un nou moment extrem de important pentru realizarea noului stadion al orașului.
„În ședința de Guvern au fost aprobați indicatorii tehnico-economici aferenți noului stadion din Oradea. Stadionul va avea o capacitate de peste 16.000 de locuri. Mai mult, va beneficia de un hotel cu restaurant, săli de conferințe și centru spa pentru recuperare sportivă. Stadionul va fi construit printr-un program guvernamental, derulat de Compania Națională de Investiții. Valoarea totală a investiției se ridică la 472 de milioane de lei, adică aproximativ 94,4 milioane de euro.
Ca urmare a Hotărârii de Guvern, în perioada următoare va fi demarată procedura de selecție a constructorului. Ne propunem ca anul viitor să înceapă lucrările la noul stadion al orașului, ce va fi realizat la standarde UEFA”.
Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo