Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Orașul din România declarat stațiune pe care turiștii îl vor evita

Publicat cu

pe

Baia Mare are multe probleme nerezolvate. În presa națională se scrie că municipiul Baia Mare va fi evitat de turiști din cauza numeroaselor probleme cu care se confruntă. Se face referire, printre altele, la poluarea cu metale grele care încă există și este o realitate de care municipiul nu va scăpa prea repede.

Potrivit celor de la fanatik.ro, „cinci iazuri aflate în jurul orașului s-au transformat în deșeuri miniere. Metalele grele devin reactive odată ce ajung în apă și se infiltrează în sol. Specialiștii susțin că înainte de a fi declarat stațiune turistică orașul Baia Mare ar fi trebuit să scape de poluare”.

Baia Mare, datorită fostei și actualei conduceri a primăriei, nu are piste de biciclete, nu are un centru vechi ca la carte, ca și Oradea, de exemplu, nu are infrastructură rutieră europeană, are multe clădiri în paragină, care stau să se prăbușească. Și vrea turism. Cu ce? Ce are Baia Mare, în schimb? Doi primari care au stat în închisoare pentru fapte de corupție, a fost un oraș care a ajuns în presa internațională fiindcă oamenii au ales un primar care era în închisoare. Dar are și multe datorii, mari probleme cu deșeurile, o lipsă mare de locuri de parcare și multe alte probleme pe care ni le pot semnala băimărenii și pentru care nu ar merita titlul de stațiune turistică.

Rugăm cititorii 24news.ro să ne spună motivele pentru care ar poposi în Baia Mare turiștii.

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate