Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ORDINE DE PROTECȚIE. Băimăreancă băgată în spital de fostul iubit. O altă femeie și-a reclamate fratele la Poliție

Publicat cu

pe

Ieri, la ora 18.48, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 27 de ani din municipiu, despre faptul că fostul iubit a agresat-o fizic. Aceasta s-a deplasat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Femeia le-a relatat polițiștilor faptul că, în timp ce se afla în autoturism cu fostul concubin de 19 ani, între aceștia a izbucnit un conflict spontan în urma căruia tânărul ar fi agresat-o fizic, după care a plecat din autoturism.
În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele tânărului și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Tot ieri, 31 iulie, la ora 09.31, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 50 de ani din municipiu, despre faptul că fratele său de 48 de ani, i-a rupt ștergătoarele autoturismului personal și a amenințat-o cu fapte de violență.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Actualitate

YHP Logo