Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

PÂRTIE NOUĂ – Oportunitate pentru iubitorii schiului din Maramureș

Publicat cu

pe

Iubitorii schiului din Maramureș au o nouă oportunitate de a practica acest sport, relativ aproape de casă. Începând de duminică, 21 ianuarie 2024, pârtia de la Luna Șes (jud. Satu Mare) este deschisă pentru toți pasionații de schi, zilnic între orele 09:00 –16:00.

Stațiunea de Schi Luna Șes este situată pe pantele vestice ale Munţilor Gutâi, la poalele Vârfului Pietroasa (1.200 m) și pe cursul superior al pârâului Talna Mare, la 8,5 km de orașul Negrești-Oaș, în una dintre cele mai pitoreşti zone ale României – “Ţara Oaşului”. Accesul spre pârtie se face din dreptul stației de carburanți Petrom de la intrarea în orașul Negrești-Oaș, pe un drum asfaltat marcat cu panouri care indică traseul până la parcarea care deservește instalația de telescaun de la baza pârtiei.
Pârtia Luna Șes este clasificată ca având un grad de dificultate medie (simbol roșu) și este destinată schiorilor cu competențe medii și avansate de schi alpin. Are o pantă medie de 23%, lungimea este de 2.100 metri, lățimea are aproximativ 50 de metri și se întinde pe o suprafață de 9,5 hectare. Pentru a oferi o experiență unică, pârtia beneficiază de un telescaun modern, iluminare nocturnă și un sistem avansat de pregătire a zăpezii artificiale, care va asigura condiții optime de schi pe tot parcursul sezonului. Telescaunul are o capacitate de transport de 800 de persoane pe oră.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate