Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

PASIUNE – Cel mai bogat clujean are cea mai mare colecție privată de LEGO din lume

Publicat cu

pe

Ștefan Vuza a început să colecționeze LEGO în urmă cu aproape 20 de ani și susține că este, în prezent, posesorul celei mai mari colecții private din lume cu piese ale cunoscutul producător de jocuri din Danemarca.
Omul de afaceri a dezvăluit, pe profilul său de Linkedin, că a început să achiziționeze piese Lego acum 19 ani, iar în timp a ajuns să dețină o colecție impresionantă.

„Ca antreprenor, când nu găseam soluții la problemele mele curente, mă retrăgeam în sălile de LEGO și construiam, de multe ori fără hartă. LEGO te ajută exponențial în creativitate, este foarte bun pentru gândirea pe mai multe planuri simultane și pentru mine a reprezentat «odihnă activă»!”, a scris Ștefan Vuza pe Linkedin.

Ștefan Vuza, care era, în urmă cu doi ani, cel mai mare deținători de acțiuni de la Bursa de Valori București, a făcut publice fotografii în care se observă 4 tematici din cele 12 ale colecției: City Lego, Star Wars Lego, Creator Lego și Technic Lego.
„Colecția completă este compusă din încă 8 teme cu 4.520 de modele, la care am lucrat personal 95% și care se desfășoară pe o suprafață de 3.200 de metri pătrați”, a explicat omul de afaceri.

Postarea sa a stârnit curiozitatea oamenilor, iar sute de persoane s-au grăbit să îi pună întrebări despre colecție. Una dintre întrebări s-a referit la posibilitatea de a vizita impresionanta colecție LEGO, dar Ștefan Vuza a răspus că „momentan este o colecție privată” și nu poate fi vizitată.

mai multe amănunte pe zcj.ro

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo