Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA – Parada internațională a coșarilor, la Sighet

Publicat cu

pe

Municipiul Sighetu Marmației va fi în lunile care urmează gazda unor evenimente culturale inedite. Vom avea și evenimente de tradiție care se vor desfășura în perioada următoare, însă unele vor fi organizate pentru prima dată. Este cazul PARADEI INTERNAȚIONALE A COȘARILOR, eveniment care va avea loc în data de 27 iulie 2024 începând cu ora 10.00.

„Asociația Hornarilor, Constructorilor de coșuri de fum și șeminee, în parteneriat cu Primăria Sighetu Marmației și Detașamentul de Pompieri, organizează în 27 iulie pentru prima dată în România, Parada Internațională a Coșarilor. Parada va pleca la ora 10.00 de la Hotel Grădina Morii pe traseul: strada Eroilor, str. Avram Iancu, str. Ioan Mihalyi de Apșa, str. Bogdan Vodă până la sensul giratoriu de la Pompieri, Parcul central.
La sfârșitul paradei, mașinile de coșari și tehnicile de curățare a coșurilor de fum vor face obiectul unei prezentări speciale, în parcul din centrul orașului. Parada Coșarilor ASFOCH va aduna la Sighetu Marmației coșari din România, Germania, Serbia, Estonia și Lituania”, precizează Primăria Sighetu Marmației.

Dragoș HOJDA

Actualitate

YHP Logo