Connect with us

ACTUALITATE

PENTRU ȘOFERI – Restricții de trafic în Sighet zilele care urmează

Publicat cu

pe

Raliul Maramureșului închide o bună parte din străzile din municipiul Sighetu Marmației zilele care urmează. Finalul lunii mai, începutul lunii iunie ne aduce o nouă ediție a evenimentului organizat de Asociația Club Sportiv Dr. Brow`s. Municipalitatea sigheteană a anunțat că în data de 31 mai traficul rutier va fi închis în intervalul orar 14:00 – 23:30 și anume Str. Unirii – se închide sensul de mers de la sensul giratoriu CIL spre sensul giratoriu BIG, Sensul de mers dinspre BIG spre CIL rămâne deschis doar pentru traficul greu, Strada Unirii spre Liceul nr. 2 rămâne complet deschisă, ieșirile din cartierul Unirii spre bulevardul Unirii se direcționează spre sensul giratoriu CIL, ieșirea dinspre strada Popa Lupu va fi închisă, Strada Bogdan Vodă se închide în sensul giratoriu BIG.
Șoferii trebuie să știe că traficul va fi redirecționat pe strada Gheorghe Șincai, străzile Bogdan Vodă și Piața 1 Decembrie 1918 – segmentul dintre sensurile giratorii Pompieri și BIG se închid complet. Se închid străzile adiacente: Tudor Vladimirescu, Ion Buteanu, segment fosta piață de cereale, ieșirile din cartiere, strada Traian și Bogdan Vodă din zona centrală se închid de la sensul giratoriu Pompieri până la strada de legătură din zona Primăriei și a aleii pietonale.
Se închide traficul pe strada Dragoș Vodă de la sensul giratoriu Pompieri, până la intersecția cu strada Tisei, strada Mihai Viteazu se închide până la intersecția cu strada Vasile Alecsandri, strada Basarabiei rămâne deschisă pentru riverani, dar nu se va circula spre str. Mihai Viteazu, strada George Coșbuc se închide pe sensul de mers spre str. Dragoș Vodă de la intersecția cu str. I.L. Caragiale, strada Al. Ivasiuc se închide pe segmentul dintre sensul giratoriu Dragoș Vodă și intersecția cu str. Vasile Alecsandri, ieșirea din cartierul Ivasiuc se va face spre strada Iuliu Maniu, respectiv ieșirea de pe strada Tisei se va face spre zona Cămara, nu pe strada Mociulski”, anunță Primăria Sighetu Marmației.
Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate