Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

PERCHEZIȚIE ÎN MARAMUREȘ – Operațiuni ilegale cu arme și muniție

Publicat cu

pe

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, de 40 și 30 de ani, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni.

Din probatoriul administrat, a reieșit că cei doi bărbați ar fi introdus ilegal în țară și ulterior ar fi comercializat, printr-o platformă online, trei arme neletale, supuse autorizării, calibrul 5,5 mm, și cantitatea de 1.750 diabolouri (elemente de muniție pentru arme cu aer comprimat).

„În continuarea cercetărilor, au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județele Călărași, Maramureș, respectiv municipiul București, la adresele unor persoane care ar fi achiziționat armele.

Armele și muniția au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în funcție de rezultatul acestora, cercetarea penală urmând a fi extinsă și pentru alte fapte.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și contrabandă calificată”, transmit reprezentanții Poliției Române.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, precum și Serviciile Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din I.P.J. Călărași, I.P.J. Maramureș și Direcția Generală Poliția Municipiului București.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo