Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

PERCHEZIȚII – Lemn de 4.020.255 lei confiscat de polițiști

Publicat cu

pe

Continuă acțiune de depistare a celor care fură lemn din păduri fără acte legale. De data aceasta polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul de Poliție Județean Suceava au continuat activitățile de verificare și cercetare penală în urma celor 16 percheziții domiciliare, desfășurate la data de 28 mai 2024, în cadrul Acțiunii JUPITER, într-un dosar privind infracțiuni de evaziune fiscală în domeniul silvic.

IPJ Suceava a anunțat că în urma finalizării activităților de inventariere aferente controalelor pe linie silvică, demarate în contextul perchezițiilor domiciliare efectuate împreună cu specialiștii Garzii Forestiere Suceava, au fost confiscați 13.409 metri cubi de material lemnos, în valoare totală de 4.020.255 de lei, fiind aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 113.000 de lei.

Activitățile de cercetare penală în cadrul dosarului sunt continuate pentru stabilirea tuturor conexiunilor infracționale și asigurarea materialului probator, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate