Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

PERICOL PUBLIC – Un minor din Berchez, fără permis, s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina într-un gard

Publicat cu

pe

Azi, 12 iunie, polițiștii Secției 1 Groși au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă și a distrus gardul împrejmuitor al unei locuințe.
În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat autoturismul în cauză și conducătorul acestuia, un minor de 16 ani din Berchez. Acesta, aflat la volanul autoturismului, ar fi efectuat manevra de mers înapoi pe D.J. 184 A, în localitatea Cătălina, moment în care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Polițiștii l-au testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că, minorul nu deține nici permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo