Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

PESTE 700 DE PARTICIPANȚI – A avut loc ediția 2023 a Galei Liberale Maramureș. Membrii marcanți PNL, prezenți la eveniment

Publicat cu

pe

Peste 700 de oameni, reprezentanți ai mediului de afaceri din Maramureș, medici, reprezentanți ai societății civile şi liberali din tot județul au răspuns pozitiv invitației de a participa la acest eveniment care reprezintă o celebrare a principiilor liberale într-un cadru festiv.

Gala Liberală a avut două componente principale: premierea performanței, dar și o componentă socială. Astfel, au fost strânse fonduri pentru a sprijini o bunică de 82 de ani care crește singură doi nepoți, după moartea mamei lor: Maria, în vârstă de 15 ani, o elevă cu rezultate școlare deosebite, și David, în vârstă de 13 ani, care suferă de o boală ce necesită supraveghere permanentă.

În cadrul Galei Liberale Maramureșene 2023 au fost acordate 11 premii, pentru acei oameni care și-au pus amprenta definitiv în comunitatea noastră, în dezvoltarea județului Maramureș.
Premiile oferite în cadrul acestei prime ediții a Galei Liberale Maramureș sunt: Premiul pentru cel mai mare exportator din România cu capital românesc: Aramis Group Baia Mare; Premiul pentru agricultură durabilă: Ferma Zootehnică; Premiul pentru excelență în educație oferit profesorului de matematică Andrei Bretan; Premiul pentru excelență în medicină a fost obținut de doi medici performanți: Dr. Andrei Mureșan (medic șef ATI și cel care a acreditat Spitalul Județean de Urgență Dr. ”Constantin Opriș” Baia Mare pentru prelevarea de organe) și dr. Lorand Barabas, coordonatorul Compartimentului de Chirurgie Cardiovasculară, înființat în cadrul Spitalului Județean; Premiul pentru Inovație: Qwerty Key; Premiul pentru Sustenabilitate și Protejarea Mediului: WWF România; Premiul pentru promovare culturală: Asociația ”ArtSpot”; Premiul pentru angajament civic: Asociația Autism Baia Mare; Premiul pentru implicarea tinerilor în comunitate: YMCA România; Premiul pentru tradiție și identitate culturală: Teleleu din Maramureș.

„Mulțumesc președintelui PNL, Nicolae Ionel Ciucă, vicepreședintei PNL, Alina Gorghiu, secretarului general PNL, Lucian Bode, președintelui PNL Bihor, Ilie Bolojan, președintelui PNL Cluj, Daniel Buda, președintelui PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, președintelui PNL Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, parlamentarilor și întregii echipe liberale din Regiunea de Nord-Vest care au fost alături de noi în cadrul acestui eveniment special, în care am evidențiat modul în care valorile liberale pot influența și contribui la dezvoltarea comunității maramureșene.
De asemenea, mulțumesc tuturor celor care au răspuns pozitiv invitației noastre și au fost prezenți la Gala Liberală Maramureșeană, pentru a-i celebra pe oamenii care, prin activitatea lor, pun umărul la dezvoltarea județului Maramureș, transmite Ionel Bogdan”, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Actualitate

YHP Logo