Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

PISICA JENNY – Singurul suflet care a știut că Titanicul se va scufunda. Și-a dat puii jos de pe navă înainte de plecare

Publicat cu

pe

Povestea scufundării Titanicului este, poate, una dintre cele mai cunoscute istorisiri la nivel mondial, iar acest lucru i se datorează, în mare marte, regizorului James Cameron, cel care a realizat, în anul 1997, filmul Titanic, câștigător a unui număr impresionant de premii Oscar.

Iar dacă poveștile oamenilor care au murit sau au supraviețuit, în urma coliziunii navei cu un aisberg le cunoaștem, cel puțin într-o oarecare măsură, mai puține se știu despre animalele care au existat la bordul navei.

Pe lângă cei 2240 de oameni de pe Titanic, existau, de asemenea, aproximativ doisprezece animale de companie. Câinii de pe navă (trei dintre ei supraviețuitori) au devenit o notă de subsol interesantă în povestea tragică.

Se știu, totuși, mai puține amănunte despre pisica care a locuit pe Titanic în ultimele săptămâni de dinainte de tragedie. La fel ca multe altele, și povestea pisicii Jenny este învăluită în mister, neștiindu-se cu exactitate ce s-a întâmplat cu aceasta, însă existând o serie de teorii.

Una dintre acestea pare, totuși, să reprezinte adevărul, au susținut o serie de surse.

continuarea articolului, pe playtech.ro

foto convorbiri.ro

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate