Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE – Două persoane au murit, iar opt au fost rănite

Publicat cu

pe

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață pe șoselele României. Evenimentul tragic, soldat cu opt răniți și doi morți, a avut loc pe DN 2, în localitatea Bălcăuți (județul Suceava).

În accident au fost implicat două autoturisme și un microbuz, iar șoferii celor trei vehicule au rămas încarcerați, unul dintre ei fiind inconștient. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost descoperite 10 victime, dintre care 2 erau copii. Echipele de salvare au început imediat operațiunile de descarcerare, în paralel cu acordarea primului ajutor calificat.
Datorită numărului mare de persoane afectate, pentru a asigura o gestionare eficientă a situației și a suplimenta resursele medicale, a fost activat Planul Roșu de Intervenție în județul Suceava.
„Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare și patru echipaje medicale, inclusiv ambulanța SMURD-TIM.
Din păcate, șoferii celor două autoturisme au intrat în stop cardio-respirator, iar, în urma manevrelor de resuscitare, cei doi bărbați au fost declarați decedați.
Celelalte victime, care au suferit diverse traumatisme, dar erau conștiente și cooperante, au primit îngrijiri medicale la fața locului și sunt transportate treptat către spitalele din Rădăuți și Suceava”, transmit reprezentanții ISU Suceava.
foto ISU Suceava

 

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo