Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

PLAY-OUT – CS Minaur își va afla adversarele luni, 13 martie. Se intră cu punctele acumulate în sezonul regular

Publicat cu

pe

Luni, 13 martie, de la ora 13, la sediul FRF va avea loc tragerea la sorți a programului play-off-ului și play-out-ului. Ultima etapă a sezonului regular este programată duminică, 12 martie, de la ora 13.

Echipele din play-out-ul ediției 2022-2023 a Ligii 2 vor fi împărțite în două grupe a câte şapte echipe, în funcție de locul ocupat la finalul sezonului regular, după cum urmează:

Grupa A: locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19

Grupa B: locurile 8, 9, 12, 13, 16, 17, 20

Înaintea ultimei etape din sezonul regular, CS Minaur Baia Mare ocupă locul 18.

În cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație.

„Procedura de stabilire a programului de disputare a play-out-ului se va face pe baza Tabelei Berger pentru opt echipe, numărul corespunzător fiecărei echipe fiind stabilit prin tragere la sorți. În urne se vor introduce bile cu numere doar de la 1 la 7, prin eliminarea bilei cu numărul 8 fiind posibilă asigurarea unui număr de meciuri egale în deplasare şi acasă (câte trei din fiecare) pentru cele şapte participante în fiecare grupă. Extragerea se va face în ordinea clasării la finalul sezonului regular”, informează reprezentanții FRF.

Atât în play-off, cât şi în play-out, echipele vor intra cu punctajul acumulat la finalul sezonului regular.

Ultimele cinci clasate la finalul play-out-ului vor retrograda în Liga 3. Este vorba de ultimele două formații din cele două serii de play-out și echipa care pierde barajul dintre echipele clasate pe locul 3 în fiecare serie de play-out.

fotbal Facebook CS Minaur Fotbal

 

Actualitate

YHP Logo