Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

PLICULEȚ SUSPECT ÎN MAȘINĂ – O tânără din Șomcuta Mare a rulat 30 de metri în șanț, după care a intrat într-un stâlp

Publicat cu

pe

Aseară, la ora 20.24, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe D.N. 1C s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 20 de ani din Șomcuta Mare, aflată la volanul unui autoturism, condus din direcția municipiului Baia Mare înspre Dej, a părăsit partea carosabilă, a intrat cu autoturismul în șanț, unde a rulat aproximativ 30 de metri, ulterior intrând în coliziune frontală cu un stâlp metalic. În urma cercetării la fața locului și a controlului autoturismului, polițiștii au identificat un pliculeț din plastic transparent în care au observat o substanță vegetală de culoare verde-olive susceptibile a fi droguri și un aparat tip grinder. Acestea au fost ridicate și sigilate în vederea transmiterii către D.I.I.C.O.T- B.T. Maramureș”, informează reprezentanții IPJ Maramureș.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tinerei de 20 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean din Baia Mare, unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Aceasta nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină în vederea depistării alcoolului sau substanțelor interzise în sânge. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii stării de fapt și a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto arhivă

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo