Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

POLIȚIA ÎN ACȚIUNE – Îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute, confiscate în zona Sighetu Marmației

Publicat cu

pe

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au acționat ieri, în municipiul Sighetu Marmației și localitățile arondate, pentru constatarea, combaterea și prevenirea faptelor ilicite care se comit în domeniul contrafacerii de mărfuri.

Trei societăți comerciale au fost verificate de polițiști, ocazie cu care a fost constatată o infracțiune pe linia Legii nr. 84 din 1998 privind contrafacerea de mărfuri.

”În baza verificărilor efectuate a reieșit faptul că societatea comercială ar fi expus cu scopul comercializării 54 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, susceptibile a fi contrafăcute, purtând denumirea și semnul distinctiv al unor mărci înregistrate.

Articolele, în valoare de peste 7.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Sub supravegherea procurorului de caz, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație fără drept a unui produs purtând o marca identică sau similară cu o marca înregistrată”, informează IPJ Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate