Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

POLO – CSM Oradea şi Steaua Bucureşti se înfruntă în finala Superligii Naţionale

Publicat cu

pe

Echipa de polo pe apă CSM Oradea, antrenată de către Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor, susţine în acest weekend primele două jocuri din finala Superligii Naţionale, contra campioanei CSA Steaua.

Echipa bihoreană întâlneşte vineri seară, la Bucureşti, echipa Steaua, de la ora 19:00, şi sâmbătă seara, de la aceeaşi oră. Finala se dispută după sistemul „cel mai bun din cinci întâlniri”.

„Ne dorim foarte mult să câştigăm cel puţin un meci la Bucureşti, dacă se poate chiar amândouă. Atmosfera în cadrul lotului este bună, băieţii au moralul bun, ne pregătim de victorie”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, managerul secţiei de polo a clubului orădean, Petre Gepian.

Cele două meciuri vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a clubului Steaua Bucureşti.

Seria partidelor se va muta apoi la Oradea, unde, în Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, se vor disputa meciul al treilea, vineri 26 mai, de la ora 19:00, şi meciul al patrulea, dacă va mai fi necesar, duminică 28 mai, de la ora 12:00. Meciul al cincilea, dacă va fi necesar, se va desfăşura la Bucureşti, miercuri, 31 mai.

Întrucât bucureştenii au încheiat pe prima poziţie la finele sezonului regular, ei susţin primele două partide în bazin propriu, dar şi jocul al cincilea, cel decisiv, dacă va mai fi nevoie.

Ambele echipe, atât Steaua, cât şi CSM Oradea, au trecut în semifinale în minim de jocuri disputate, cu 3-0 la general, de CS Rapid (Steaua), respectiv CS Dinamo (CSM Oradea).

După cum anunţă conducerea clubului CSM Oradea, biletele pentru meciul al treilea (primul de la Oradea) au fost puse deja în vânzare (fără loc, în limita a 700). Preţul unui bilet este 20 de lei pentru adulţi, respectiv 5 lei pentru elevi.

În acest sezon CSM Oradea şi Steaua Bucureşti s-au mai întâlnit de nouă ori, în Superliga Naţională, în Cupa României şi în LEN Euro Cup. În cele nouă confruntări, CSM Oradea a câştigat de trei ori, Steaua, de patru ori, iar două s-au încheiat la egalitate, precizează agerpres.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate