Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

PREJUDICIU RECUPERAT – Un elev din Seini a rămas fără bicicleta cu care mergea la școală

Publicat cu

pe

Polițiștii din Seini au recuperat un prejudiciu, urmare a unui furt produs la data de 5 iunie a.c. Polițiștii au fost sesizați prin plângere cu privire la faptul că, unui minor de 15 ani, i-ar fi fost sustrasă bicicleta, pe care și-a lăsat-o în rastelul pentru biciclete din fața unității de învățământ. Persoana bănuită de comiterea faptei a cauzat un prejudiciu de 1.600 de lei.

Activitățile specifice desfășurate de polițiști au condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 19 ani din județul Satu Mare.
Astfel, polițiștii maramureșeni vă recomandă să acordați o atenție sporită în ceea ce privește comiterea infracțiunilor de furt:
– asiguraţi tot timpul bicicleta dumneavoastră împotriva furtului, chiar dacă este lăsată pe scara blocului sau în uscătorii ori în faţa magazinului de unde vă faceţi cumpărăturile;
– dotaţi-vă bicicleta cu dispozitive antifurt;
– legaţi cadrul cu roata din faţă sau spate cu un cablu de oţel sau lanţ, de un obiect fix (stâlp, grilaj, poartă, etc.);
– nu vă lăsaţi bicicletele decât în locuri special amenajate;
– în coşul bicicletei nu vă lăsaţi diferite bunuri ori bagaje;

În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, anunţaţi imediat Poliţia, sunând la numărul unic de urgenţă 112!

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate