Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

PREVIZIBIL – FRH a închis cazul meciurilor suspecte din ultima etapă a Ligii Florilor

Publicat cu

pe

Așa cum era de așteptat, Federația Română de Handbal (FRH) nu a luat nicio măsură după meciurile suspecte disputate în ultima a Ligii Florilor. Este vorba de partidele CSM Corona Brașov-SCM Râmnicu Vâlcea 38-34 (16-23!) și Rapid București-Măgura Cisnădie 32-32 (16-16), în urma cărora CSM Târgu Jiu a ajuns la baraj.

„În legătură cu Sesizarea Secretarului General al F.R.H. ca urmare a aparițiilor din presă și spațiul online privind situația jocurilor desfășurate în Etapa 26 – Liga Națională feminină, Comisia, analizând documentele prezentate, constată că nu sunt întrunite elementele unei abateri disciplinare și nu se impun măsuri de sancționare”, este hotărârea luată în cadrul ședinței Comisiei Centrale de Disciplină din 4 iunie,

Pe 21 mai, Federația Română de Handbal (FRH) anunța că secretarului general al FRH a sesizat Comisia de Disciplină ca urmare a aparițiilor din presă și spațiul online privind situația jocurilor desfășurate în Etapa 26 – Liga Națională feminină, Comisia a solicitat puncte de vedere echipelor implicate, până la următoarea ședință a Comisiei Centrale de Disciplină, din data de 28.05.2024.

Marius CÎMPIAN

Actualitate

YHP Logo