Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Primăria Baia Mare va aplica amenzi celor prinși că își aruncă deșeurile în stradă

Publicat cu

pe

Primăria Baia Mare avertizează băimărenii că se vor aplica sancțiuni pentru depozitarea deșeurilor pe domeniul public. Depozitarea deșeurilor rezultate din amenajări interioare sau exterioare a imobilelor de locuit, precum și a deșeurilor vegetale rezultate din întreținerea și curățarea grădinilor și a curților, este strict interzisă pe domeniul public sau în jurul punctelor de colectare a deșeurilor menajere.
Pentru nerespectarea mențiunilor de mai sus vor fi aplicate sancțiuni, conform prevederilor HCL 528/2022.
„Gratuit, deșeurile voluminoase se colectează de SC Drusal SA în cadrul campaniilor organizate trimestrial urmare a comenzii transmise la SC Drusal SA la telefon 0737155409 sau înregistrare pe site: www.drusal.ro prin completare ,,FORMULAR ÎNSCRIERE CAMPANIE DEȘEURI VOLUMINOASE”
Gratuit, deșeurile vegetale pot fi predate la Serviciul Public Ambient Urban, strada Mărgeanului nr. 9, Baia Mare, program: luni – sâmbătă, interval orar 700 – 1900. Informații suplimentare: telefon 0262/226403, secretariat SPAU.
Alte tipuri de deșeuri pot fi predate unui operator economic autorizat pentru preluarea deșeurilor”, anunță administrația locală.
Dragoș HOJDA

Actualitate

YHP Logo