Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

PROBLEME DE MEDIU – Prefectul Rudolf Stauder și deputatul Florin-Alexandru Alexe, întâlnire cu administratorul special al companiei Remin

Publicat cu

pe

În cursul acestei zile Rudolf Stauder, prefectul de Maramureș, și deputatul Florin-Alexandru Alexe au avut o întâlnire cu administratorul special al Companiei Naționale a Metalelor Prețioase și Neferoase Remin SA, Bogdan Chițescu.

„În cadrul întâlnirii am discutat despre problemele fostelor exploatații miniere ale Remin SA care afectează calitatea mediului înconjurător din județul Maramureș.
De asemena, pentru a proteja sănătatea cetățenilor, am solicitat identificarea de urgentă a unor soluții care să oprească apariția norilor de praf a căror formare este cauzată de procesul de deșertificare a haldelor de steril.
În urma discuțiilor am primit garanții că vor fi luate cu celeritate măsurile necesare asigurii perimetrelor afectate și că se vor întreprinde acțiuni pentru stoparea efectelor negative cauzate de fostele exploatații”, a declarat prefectul Rudolf Stauder.

Actualitate

YHP Logo