Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Probleme în județ din cauza vijeliilor de aseară

Publicat cu

pe

Maramureșul a avut parte aseară de vijelii care au lovit mai multe zone din județ, producând pagube. Au fost emise două avertizări meteo de tip Cod roșu pentru mai multe localități (29 de localități). În localitatea Leordina s-a intervenit cu un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Viseu de Sus, alături de lucrători CFR, pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă și pe liniile de cale ferată. Pompierii Stației Târgu Lăpuș au intervenit pentru relocarea a 7 pacienți internați în Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș, unde o parte a acoperișului a fost luată de vânt.

Tot aseară pompierii militari au intervenit, în mai multe localități din județ, pentru degajarea unor copaci de pe partea carosabilă. Apoi, 4 cadre ale Secției de Pompieri Vișeu de Sus au intervenit aseară, alături de echipa operatorului de distribuție a energiei electrice din zonă, pentru degajarea unui arbore căzut, care a afectat linia electrică, pe strada Botoaia, în localitatea Vișeu de Sus.

„În contextul manifestării fenomenelor meteorologice COD ROȘU, emis la nivelul județului, pompierii militari din cadrul Detașamentului Baia Mare au intervenit cu un echipaj pentru degajarea unui copac căzut pe strada Viilor din municipiul Baia Mare. Pompierii din cadrul Punctului de lucru Șomcuta Mare au intervenit și ei pentru degajarea unui arbore căzut pe partea carosabilă, pe E 58, la ieșirea din Șomcuta Mare. Pompierii din cadrul Stației Târgu Lăpuș au intervenit pentru deblocarea părții carosabile în localitatea Stoiceni. Totodată au fost semnalate mai multe situații la care au intervenit serviciile voluntare pentru situații de urgență, operatorul de furnizare a energiei electrice și Serviciul Public Ambient Urban”, anunțat ISU Maramureș.

Și tot aseară pompierii au intervenit pentru a salva viața unui bărbat rămas blocat în tractor în albia râului Botiza din localitatea Șieu.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate