Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

PROGNOZA METEO – În Maramureș s-a încheiat vara

Publicat cu

pe

În Maramureș, potrivit prognozei meteo primite de la Administrația Națională de Meteorologie, vara s-a terminat începând cu data de 6 august. Gata cu temperaturile insuportabile, cu acel indice de confort depășit. De acum vom avea temperaturi mai scăzute, maximele urcând până în jurul a 34 de grade Celsius.

În regiunea noastră, potrivit ANM, temperatura aerului va fi în scădere la începutul intervalului până la medii ale maximelor de 23 de grade și ale minimelor de 12 grade. Apoi, vremea se va încălzi treptat până în jurul datei de 13 august și va deveni călduroasă. Astfel, media regională a valorilor maxime va crește până la 34 de grade, iar cea a valorilor minime până la 16…17 grade.

După data de 13 august, temperatura aerului va avea tendința de scădere ușoară, media valorilor diurne urmând a ajunge până în jurul a 32 de grade, iar a celor nocturne la 15 grade. Legat de ploi, probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică va fi redusă în cea mai
mare parte a intervalului. Doar în jurul datei de 6 august și după data de 15 august vor fi posibile averse și descărcări electrice.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo