Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Prognoza meteo pentru luna mai. Cu ce vești vin meteorologii

Publicat cu

pe

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au făcut publică prognoza meteo pentru luna mai, respectiv primele zile ale lunii iunie. Astfel, în săptămâna care începe astăzi valorile termice vor fi apropiate de cele specifice în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zonele montane.

În Săptămâna 13.05.2024 – 20.05.2024, temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pe întreg teritoriul României, în timp ce regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice și în zonele montane, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

Urmează săptămâna 20.05.2024 – 27.05.2024, în care temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

În fine, în săptămâna 27.05.2024 – 03.06.2024, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru
această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo