Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

PROIECT – Complex de servicii balneare cu apă sărată în comuna Ocna Șugatag

Publicat cu

pe

Zilele trecute, consilierii județeni au aprobat înheierea unui Acord de Parteneriat între Consiliul Județean Maramureș prin U.A.T Județul Maramureș și U.A.T. Comuna Ocna Șugatag, în vederea implementării unor măsuri pentru realizarea obiectivului de investiții „Complex servicii balneare cu apă sărată în comuna Ocna Șugatag”, conform Anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

”Se aprobă finanțarea din bugetul local a cotei ce îi revine Consiliului Județean Maramureș, aproximativ 185.500,00 (fără TVA), pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice, necesară pentru realizarea obiectivului de investiții „Complex servicii balneare cu apă sărată în comuna Ocna Șugatag”.

Suma finală va fi stabilită după finalizarea procedurii de achiziție publică a serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice și va fi repartizată în mod corespunzător între parteneri.

Se mandatează Președintele Consiliului Județean Maramureș să semneze toate documentele în vederea punerii în aplicare a prezentei hotărâri, respectiv, a prevederilor Acordului de parteneriat”, se menționează în proiect.

Obiectivul prezentului Acord este realizarea proiectului de investiți „Complex servicii balneare cu apă sărată în comuna Ocna Șugatag”, prin depunerea spre finanțare prin Programul Regional Nord-Vest.

Vlad HERMAN

Foto: ocnasugatag.ro

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate