Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

PROIECT – Pistă de biciclete într-o comună din Maramureș

Publicat cu

pe

În comuna Vișeu de Jos va fi realizată o pistă pentru biciclete în lungime totală de 3.890 metri, pe două tronsoane. Contractul pentru proiectare și execuție va fi scos la licitație, valoarea acestuia fiind de 2.817.500 lei.

”Asigurarea unei infrastructurii rutiere adecvate pentru accesul auto și pietonal facil la ansamblurile de locuințe, școli și agenți economici din comuna, practicarea sportului și a altor activități recreaționale, și implicit încurajarea și susținerea mobilității reprezintă un obiectiv important pentru Comuna Vișeu de Jos. Astfel, investiția în infrastructura locală va permite sporirea capacităților economice și sociale.

Așadar această investiție ar fi platforma ideală pentru conștientizarea importanței accesului velo facil la locuințele rezidențiale. Traseele propuse sunt trasee comunale.

Traseul 1 asigura accesul a două zone rezidențiale și asigură accesul între Dn18 si DJ188, iar trasul 2 asigură accesul între două zone rezidențiale (intre 2 strazi). Traseele pistelor sunt prevăzute cu spații de depozitare pentru biciclete (rasteluri). Traselele sunt prevazute cu două benzi pe sens (lățime totală 2.50m)”, se arată într-un anunț.

Vlad HERMAN

Foto generic

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate