Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

PROIECT – Se lansează licitația pentru proiectarea și execuția unui parc de specializare inteligentă într-un oraș maramureșean

Publicat cu

pe

Primăria Seini anunță lansarea licitației pentru proiectarea și execuția lucrărilor în cadrul proiectului cu titlul: “Parc de specializare inteligentă Seini”.

Scopul acestei investiții este de îmbunătățire a calității serviciilor și de a asigura toate condițiile necesare pentru desfășurarea activităților din cadrul parcului de specialitate inteligentă propus spre înființare.

”Promovarea și dezvoltarea parcurilor de specializare inteligentă, operațiunea strategică se aliniază cu obiectivele de specializare inteligentă, întrucât aceste parcuri contribuie la concentrarea resurselor și expertizei în domeniile identificate, favorizând creșterea economică și dezvoltarea sustenabilă a regiunii. Prin crearea și dezvoltarea acestora, prin atragerea investițiilor și crearea unui mediu propice inovării și colaborării, parcurile de specializare inteligentă pot stimula crearea de locuri de muncă calificate, transferul de cunoștințe și tehnologii, precum și creșterea competitivității economice a regiunii.

Investiţia va contribui la creșterea potenţialului economic al Oraşului Seini şi a localităţilor limitrofe prin atragerea investitorilor străini şi autohtoni avănd un impact social semnificativ materializat prin crearea de noi locuri de muncă cu implicaţii asupra standardului de viaţă a colectivităţii și care va duce implicit la creşterea numărului de contribuabili la bugetul local”, se arată într-un anunț.

Un aspect important e însă faptul că procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența prezentei clauze suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de alocarea creditelor bugetare cu această destinație, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispozițiilor referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice.

Astfel, Autoritatea Contractantă precizează că va încheia contractul cu ofertantul declarat câștigător numai în măsura în care fondurile necesare achiziției vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare cu această destinație.

Valoarea estimată totală a proiectului este de 17.218.131,81 lei (fără TVA).

Data de deschidere a ofertelor este 2 iulie.

Vlad HERMAN

Foto generic: arhivă

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate