Connect with us

IMPORTANT

PROMPTITUDINE – Două fetiţe de 5 ani căutate de părinţi, găsite de jandarmii maramureşeni

Publicat cu

pe

În data de 27 iunie, în jurul orei 17:30, în timp ce se aflau în efectuarea serviciului, membrii echipei de intervenţie a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş au fost alertaţi de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş pentru căutarea a două fetiţe de 5 ani dispărute din curtea blocului în care se jucau.

„După aproximativ 15 minute de căutări, jandarmii le-au găsit pe cele două micuţe la un loc de joacă aflat la aproximativ 1 km distanţă de adresa la care locuiesc. Deşi puţin speriate pentru că nu mai ştiau drumul de întoarcere spre casă, dar având încredere că oamenii legii le vor duce înapoi la părinţi, cele două fetiţe au fost conduse de către colegii noştri în siguranţă la adresa de domiciliu”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Maramureș.

Pentru evitarea producerii unor situaţii nedorite, Jandarmeria Maramureş recomandă tuturor părinţilor să acorde o atenţie deosebită copiilor atunci când ies cu aceştia la joacă, atât în apropierea casei, cât şi în parcuri sau în alte zone de agrement.

Totodată, să îi supravegheze cu atenţie chiar dacă se găsesc în curtea blocului în care locuiesc şi în niciun caz să nu îi lase să circule neînsoţiţi de un adult atunci când se deplasează prin oraş.

De asemenea, să se asigure că cei mici se află în permanenţă în raza vizuală a părinţilor sau a adulţilor care îi supraveghează şi că sunt în siguranţă.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate