Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

PROTEST – Muzeele din Baia Mare nu participă la evenimentul ”Noaptea Muzeelor 2024”

Publicat cu

pe

Muzeele din Baia Mare anunță că în acest an nu participă la evenimentul ”Noaptea Muzeelor 2024”, ca semn de protest pentru subfinanțarea domeniului cultural.

Noaptea Muzeelor va avea loc anul acest în data de 18 mai.

”Vă anunțăm cu regret că, în semn de sprijin pentru acțiunile de protest față de subfinanțarea domeniului și de politicile culturale precare, prin decizie comună, Muzeul Județean de Artă, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Muzeul Județean de Mineralogie “Victor Gorduza” și Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare NU participă anul acesta la Noaptea Muzeelor 2024.

Noaptea Muzeelor este un eveniment pe care și noi îl așteptăm de fiecare dată cu entuziasm și suntem dezamăgiți în egală măsură că anul acesta nu vă putem întâmpina și întâlni. Vă mulțumim că ne susțineți mereu și vă așteptăm în data de 18 mai în vizită la muzeele județene conform orarului normal de funcționare al fiecăruia. Vă reamintim cu această ocazie că puteți achiziționa un bilet unic de vizitare, care vă permite intrarea la toate cele 5 muzee”, se arată într-un comunicat.

Vlad HERMAN

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo