Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

R. STĂNESCU (CS Minaur) – „Mergem la Satu Mare să câștigăm și să tranșăm soarta campionatului”

Publicat cu

pe

Raphael Stănescu a fost cel mai bun jucător de la CS Minaur în victoria cu 2-0 obținută ieri acasă cu Lotus Băile Felix, fiind secondat de portarul Emanuel Breban.

Raphael Stănescu s-a întors la echipă în această iarnă, după ce plecase în momentul retrogradării din Liga 2, și este optimist în privința evitării retrogradării. În etapa următoare, băimărenii vor juca în declasare cu SC Olimpia MCMXXI Satu Mare.

„A fost un meci dificil în compania unei echipa în fața căreia am avut la ultima întâlnire, în deplasare, 2-0 și ne-a egalat. Aveam și o revanșă de luat, asta am și vorbit în vestiar. Este o victorie foarte importantă pentru noi și așteptăm meciul de marți să mergem la Satu Mare să câștigăm și să tranșăm într-un fel soarta campionatului.

Sunt fericit că mă simt bine, că joc, dar pentru mine este victoria echipei decât reușitele personale. Important pentru mine este să câștige echipa și să ne salvăm de la retrogradare.

Nu mă așteptam să mă întorc la echipă, dar m-a contactat Florin Achim și am spus da din prima. Ne-am m-am simțit foarte bine la Baia Mare, atât eu cât și soția mea, și am decis să revin să pun umărul la salvarea de la retrogradare.

Obiectivul vestiarului este să nu pierdem niciun meci și vă promit că echipa va totul la fiecare meci.

E important să ai jucători cu experiență care au energie pozitivă, calitate, și în teren și în afara lui, să știm să ținem vestiarul și iată că rezultatele vin și eu cred că nu ne vom opri aici”, a declarat Raphael Stănescu, la finalul meciului CS Minaur – Lotus Băile Felix din play-out-ul Seriei 10 a Ligii 3.

Marius CÎMPIAN

Citește și

ÎN GRAFIC – CS Minaur învinge și Lotus Băile Felix și mai face un pas pentru evitarea retrogradării

Actualitate

YHP Logo