Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

Radu Zoicaș, omul care coordonează construirea celor 7 parcuri de specializare inteligentă din Maramureș

Publicat cu

pe

Radu Mircea Zoicaș, directorul societății Parcuri Industriale Maramureș este inginer constructor cu o experiență de peste 15 ani in proiectare, execuție, consultanță și cercetare în domeniul ingineriei civile.

”Absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN), Radu își aduce contribuția ca și cadru asociat la Facultatea de Construcții, Departamentul Mecanica Construcțiilor. Aici, împărtășește cunoștințele și experiența sa cu viitorii ingineri, pregătindu-i pentru provocările din industrie.

Cu o pasiune pentru dezvoltarea mediului de afaceri și inovare în județul Maramureș, Radu coordonează un proiect de construire a 7 parcuri de specializare inteligentă. Aceste parcuri oferă viitorilor rezidenți oportunități de finanțare nerambursabilă de până la 2,5 milioane pentru dezvoltarea afacerilor, precum și fonduri pentru inovare și cercetare.
Despre cum se poate beneficia despre aceste oportunități ne va vorbi în data de 18 iunie 2024 în cadrul evenimentului Investiții – sectorul public și privat”, informează Asociația Întreprinzătorilor Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate