Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE – CS Minaur va câștiga la masa verde meciul cu Metaloglobus

Publicat cu

pe

Partida dintre Metaloglobus București și CS Minaur (0-0), din play-out-ul Ligii 2 la fotbal, a început cu șase minute de întârziere, deoarece gazdele au completat greșit foaia de joc.

Mai exact, în primul 11 era un fotbalist despre care antrenorul Eusebiu Tudor a aflat în ultimul moment că ar putea avea patru cartonașe galbene, fără a fi sigur de acest lucru, deoarece jucătorul în cauză știa că are doar trei galbene. În disperare de cauză, pentru a afla care este realitatea, oficialii de la Metaloglobus au sunat un reprezentant al Comisiei pentru evidența cartonașelor, din cadrul Federației Române de Fotbal, dar acesta nu a răspuns.

Cu toate insistențele celor de la Metaloglobus, arbitrul constănțean Claudiu Marcu nu acceptat modificarea foaiei de joc, astfel că fotbalistul în legătură cu care erau temeri a jucat din primul minut la Metaloglobus.

Lucrurile s-au lămurit în pauză, când, văzând că are mai multe apeluri pierdute, reprezentantul Comisiei pentru evidența cartonașelor a sunat înapoi și le-a confirmat reprezentanților echipei gazdă că folosesc un jucător în stare de suspendare.

Din acest motiv, fotbaliștii de la CS Minaur nu s-au mai omorât cu firea în repriza a doua, obiectivul fiind să nu se accidenteze. Imediat după meci, reprezentanții clubului băimărean au făcut contestație și, în următoarea ședință, Comisia de Disciplină a FRF va omologa meciul cu scorul de 3-0 pentru CS Minaur.

Astfel, CS Minaur va trece peste Metaloglobus în clasament, iar menținerea în Liga 2 nu va mai părea un vis.

foto Facebook CS Minaur fotbal

Actualitate

YHP Logo