Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

RĂZBOI – Finanțatorul mercenarilor Wagner mulțumește pentru sprijin unui senator din România

Publicat cu

pe

Evgheni Prigojin, finanțatorul grupului de mercenari Wagner, care luptă în Ucraina, i-a mulțumit senatoarei Diana Șoșoacă și celorlalți politicieni din alte țări care susțin invazia Rusiei în Ucraina.

Mulțumirile „bucătarului lui Putin“ pentru Șoșoacă au fost formulate prin intermediul aplicației de mesagerie Telegram, într-un răspuns adresat publicației rusești ”Observatorul militar”.

Publicația rusească i-a cerut lui Prigojin să comenteze știrea legată de proiectul de lege inițiat recent de senatoarea Diana Șoșoacă, care a cerut ”denunțarea Tratatului de bună vecinătate și cooperare dintre România și Ucraina” și anexarea, de către România, a teritoriilor ucrainene aflate în componența României în perioada interbelică.

”Desigur, suntem în contact cu mulți politicieni europeni, inclusiv cu membri ai Parlamentului European. Le mulțumesc pentru că sprijină Rusia, atât cât pot. În ceea ce privește Vocea Rusiei, pentru a nu jigni pe nimeni, voi spune acest lucru: „Pentru ca vocea ta să fie auzită, trebuie să vorbești tare, pentru că dacă vorbești cu subînțeles și îți petreci timpul doar pentru propria bunăstare, atunci nimeni nu îți va auzi vocea.” a declarat Prigojin, conform ziare.com.

Actualitate

YHP Logo