Connect with us
Descarcă aplicația

NEWS

RĂZBOI – Militarii sunt unicul motiv pentru care mai există Ucraina

Publicat cu

pe

Locotenent-colonelul Serhii Osaciuk, coordonatorul trupelor de grăniceri din regiunile Donețk și Lugansk, a subliniat că militarii reprezintă singura speranță pentru existența Ucrainei, fără de care țara ar fi fost cucerită și distrusă de Putin demult.

El a subliniat că fiecare militar înțelege că soarta țării este în mâinile lor, mai ales la doi ani de la începerea invaziei ruse în Ucraina. Osaciuk a menționat că pentru oamenii de rând, fiecare zi poate fi ultima, nimeni neputându-se simți în siguranță pe teritoriul ucrainean.

Osaciuk a evidențiat că războiul din Europa de Est afectează toate țările europene, care trebuie să sprijine armata ucraineană în fața agresiunii rusești. El a subliniat consecințele devastatoare ale acestui conflict, inclusiv exodul a milioane de oameni și pierderea a doi ani de dezvoltare pașnică în Ucraina, în timp ce resursele vitale ale Europei și ale lumii sunt jefuite.

Ofițerul ucrainean a recunoscut sprijinul acordat de alte țări precum România, Germania, America și Polonia, subliniind că această susținere este crucială pentru rezistența Ucrainei în fața agresiunii violente ruse.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate