Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

RECOMANDĂRI DE CĂLĂTORIE – În Maramureș vacanță la pescuit, însoțit de câinele tău

Publicat cu

pe

Dacă familia ta include și un patruped, ai mari dificultăți în a găsi o cazare pentru perioada verii când vrei să mergi în vacanță. Unde ai putea să mergi? Ei bine, în drumurile mele am descoperit un loc în Maramureș, aproape de Hoteni, sugestiv intitulat Hotelul de Bumbac. Este un glamping, adică cazare la corturi mari, generoase, dotate fiecare în parte cu câte trei locuri de dormit. Am fost curioasă să văd cum arată la interior un astfel de cort, așa că am făcut poze ca să vezi și tu. Ideea este neașteptată de a combina pasiunea pentru natură, libertatea de a veni cu patrupedul tău, dar și să ai posibilitatea să pescuiești.

Proprietarul locului Ioan Hotea spune că glampingul lui este primul cu specific de pescuit sportiv din România. Practic, vii aici și poți pescui din lacul pe malul căruia sunt amenajate locurile pentru corturi. La interior corturile sunt confortabile, generoase, dar evident că partea de toaletă și igienă este separat într-o construcție special gândită cu dușuri și tot ce trebuie. Așa că dacă vrei să te bucuri de natură, să pescuiești, să vizitezi Maramureșul și să poți merge însoțit de patrupedul tău ai o variantă de cazare pe care poate nu ai luat-o în calcul. Dar hai să vezi câteva imagini surprinse într-o amiază de august, cu soare din plin.
Peisajul este foarte frumos aici, lacul fiind pe un teren în pantă care-ți oferă priveliști liniștitoare și cu un pâlc de pădure aproape.

citește tot articolul pe adelaparvu.com

Actualitate

YHP Logo