Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

RECUPERABIL – CS Minaur a pierdut la patru goluri diferență turul finalei EHF European Cup

Publicat cu

pe

CS Minaur păstrează șanse importante de a câștiga EHF European Cup, chiar dacă a pierdut manșa partida tur jucată în deplasare cu echipa norvegiană Naerbo IL. Partida jucată la Stavanger, în fața a 4.200 de spectatori a fost dominată în cea mai mare a timpului de gazde, dar Minaur a fost tot timpul în joc, chiar dacă nu a condus decât de două ori (9-10 și 10-11). Băimărenii au trebuit să se descurce din min. 15 fără Stefan Vujic, iar în din min. 41 nu au mai putut conta nici pe Stevan Vujovic care a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault.

Returul se va disputa în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare, sâmbătă, 28 mai, de la ora 16, când băimărenii pornesc cu prima șansă la cucerirea trofeului, ținând cont că vor avea în spate peste 2.000 de suporteri.

Naerbo IL – CS Minaur Baia Mare 29-25 (15-12)

Naerbo IL: Naerland (6 intervenții), Bakken (3 intervenții, a apărat un 7m) – Haugseng 9, Svensgard 5, Haugseng 5, Lode 4 (unul din 7m), Hamre 3, Naerland 2, Edland, Halvorsen, Haugseng, Larsen, Boeriths, Nord-Varhaug. Oficialii echipei: Morten Fjeldstad, Rune Haugseng, Heine Ernst Jensen, Harald Moi
CS Minaur: Terekhov (10 intervenții, a apărat 2 de 7m), Buzogany (2 intervenții), Răzvan Pop – Buzle 5, Vujovic 4, Căbuț 4, da Silva 3, Csepreghi 3 (din 7m), Cip 2, Buguleț 1, R. Nagy 1, Vujic 1, Bera 1, Teca, Huta, Kotrc. Oficiali: Alexandru Sabou, Adi Popovici și Raul Nistor

Arbitri: Michalis Tzaferopoulos și Andreas Bethmann (Grecia). Delegat EHF: Tadas Jansonas (Lituania)
Aruncări de la 7m: 3-4, transformate: 1-3 (au ratat Lode 2 / Csepreghi). Minute de eliminare: 4-6 (în min. 41 Vujovic a primit direct cartonașul roșu pentru fault)

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate