Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Redeschidere Gold Star Gym Baia Mare. Ce spune Monica Mureșan

Publicat cu

pe

De azi, 19 august, băimărenii iubitori de fitness și culturism sunt așteptați să se antreneze într-un nou ambient și o nouă atmosferă la Gold Star Gym Baia Mare, club sportiv de tradiție în municipiul reședință de județ. Un club care a produs campioni naționali, europeni și chiar mondiali, culturiști care au obținut medalii la competițiile la care au luat parte. Se încurajează astfel mișcarea, sănătatea, dorința de a-ți schimba condiția fizică, având o sală de antrenamente la cele mai înalte standarde și o echipă de profesioniști în spate, gata să își ofere cele mai bune sfaturi.

„Redeschidem după o renovare mai amplă. Mi-am dorit ca oamenii care vin aici pentru liniștea lor sufletească, pentru sănătate, să se regăsească într-un ambient cât mai plăcut și cât mai familial. am încercat să păstrez acest lucru. Este un lucru știut în oraș că în sala mea întotdeauna a fost o atmosferă familială și așa vreau să și rămână. Este mare concurența, este adevărat, dar pe de o parte ar trebui să ne bucure pe toți lucrul acesta, pentru că asta înseamnă că oamenii își doresc să facă mișcare și că vom avea familia, prietenii, cunoștințele și oamenii din acest oraș sănătoși. Pe de altă parte cred că fiecare sală își găsește segmentul ei de clienți, așa că, sinceră să fiu, nu cred că ar trebui să fie greu pentru nimeni lucrul acesta. depinde cum reușește fiecare să-și țină clienții pe lângă el.

Avem clienți fideli și numărul lor crește, dar îmi doresc să crească și mai mult. Ca și vârstă, predomină tinerii, dar deja începe să crească numărul oamenilor de vârstă mijlocie care vin la sală și e un lucru foarte bun. Și avem și oameni aflați la a treia tinerețe, ceea ce mă bucură”, ne-a declarat Monica Mureșan, antrenor.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo