Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

REVENGE PORN – Trimitea prietenilor video-uri când făcea sex cu fosta

Publicat cu

pe

Despre Revenge Porn-ul practicat de către unii bărbați care nu sunt împăcați cu ideea că fosta lor iubită i-a părăsit s-a mai vorbit, iar mai nou pedepsele au fost majorate. Și totuși unii vor doar să o umilească pe cea căreia cândva îi spuneau Iubire, iar acum ajung să aibă probleme cu legea.

La Bistrița avem un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de violarea vieţii private, care a fost reţinut de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale, în urma unor percheziţii efectuate la data de 28 mai a.c., pentru documentarea faptelor şi administrarea probelor într-o cauză penală. În rolul principal au fost poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au pus în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Bistriţa-Năsăud, într-un dosar în care cercetările sunt efectuate sub aspectul comiterii infracţiunii de violarea vieţii private.

”Din investigaţiile efectuate până în prezent a reieşit faptul că, în perioada septembrie 2022 – martie 2024, un bărbat, de 47 de ani, ar fi distribuit unor persoane, prin intermediul reţelelor de socializare, imagini în care apărea, în ipostaze intime, o femeie din Bistriţa, cu care ar fi avut în trecut o relaţie de prietenie. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 20 de adaptoare şi carduri de memorie, telefoane mobile, un laptop, precum şi înscrisuri cu valoare probatorie pentru cauză.

Tot ieri, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost condus la audieri, fiind ulterior reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Astăzi, 29 mai, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate