Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

REVOLTĂTOR – Minoră de 9 ani agresată sexual în Lăpușel de un bărbat de 70 de ani

Publicat cu

pe

Polițiștii Postului de Poliție Comunal Recea au fost solicitați la data de 20 mai, prin apel 112, să intervină la o sesizare de agresiune sexuală comisă pe raza satului Lăpușel.

„În baza sesizării, patrula comunală s-a deplasat la fața locului cu celeritate, fiind identificată victima, respectiv o minoră de 9 ani. Din cercetările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 70 de ani ar fi atins zonele intime ale minorei, profitând de vulnerabilitatea acesteia”, informează reprezentanții IPJ Maramureș.

Cauza a fost preluată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, care au documentat activitatea infracțională, fiind dispusă continuarea urmăririi penale și luată măsura reținerii pentru 24 de ore a acestuia. Ulterior, Judecătoria Baia Mare a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș și riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 ani la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi .

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate