Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

ROCK N ROAD WEEKEND, ceva de neuitat. Eveniment moto 2024

Publicat cu

pe

Rock N Road Weekend, un eveniment moto care a ajuns la a 13-a ediție și care a avut și suișuri și coborâșuri devine de la an la an tot mai bun, tot mai multă lume vrea să vină în mica localitate Băiuț, înconjurată de păduri. Pe rețelele de socializare curg necontenit mesajele de mulțumiri legate de organizarea evenimentului, de modul cum rockeriștii știu a păstra curățenia, fără scandaluri și alte probleme care ar fi putut umbri evenimentul.

A fost doar distracție, voie bună, socializare, rock, muzică populară, folk, momente IN MEMORIAM Marinel Petreuș. Nu au lipsit surprizele pregătite de organizatori. Am avut Grupul Iza care a oferit un moment de ținut minte, muzică populară de la ea, din Maramureș, piese pe care le știe tot românul, semn că rockul merge și cu muzica populară. În rest, curățenie, voie bună, mâncare bună, fără prostii doar de dragul a fi făcute, organizare de nota 10. Rockerii se respectă între ei și respectă și pe alții. Și asta s-a văzut la Băiuț. Și totuși vorbim de undeva la 5000 de persoane și 1400 de motoare.

Au evoluat, printre alții, Focul Viu, Gothic, Bucovina, Masterpiece, Antpile, Gili Barbu și alții. Fotografiile de pe internet nu au nevoie de comentarii. Merită să vii să vezi un eveniment organizat ca la carte, unde fiecare a știut ce are de făcut, publicul a știut să fie la înălțime, ca de obicei etc. Un eveniment din care Băiuțul nu are numai de câștigat.

Și să nu uităm de stejarul plantat cu frații de peste Prut în zona Băiuțului, fiecare președinte de club moto prezent punând o lopată de pământ.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo