Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

RUGBY – CSM Știința Baia Mare pierde dramatic la Timișoara, dar are șanse mari de a juca semifinala campionatului pe teren propriu

Publicat cu

pe

Derby-ul etapei a noua a Ligii Naționale de rugby dintre SCM Timișoara și CSM Știința Baia Mare a fost, conform așteptărilor, unul foarte echilibrat. Disputat pe un teren execrabil și pe o căldură mare, meciul nu a fost spectaculos, fiind influențat de miza mare pusă în joc. Bănățenii au obținut victoria, la limită, în prelungirile partidei printr-o lovitură de pedeapsă, băimărenii trebuind să se mulțumească cu punctul bonus defensiv.

SCM Timișoara –  CSM Știința Baia Mare 13-12 (7-5)

Evoluția scorului

7-0 (min. 14) – eseu Feofaki Holoia, transformare Gabriel Rupanu

7-5 (min. 20) – eseu Jason Tomane, transformare ratată de Paul Popoaia

7-12 (min. 61) – eseu Danny Mokhoabane, transformare Paul Popoaia

10-12 (min. 68) – lovitură de pedeapsă Daniel Plai

13-12 (min. 80+1) – lovitură de pedeapsă Daniel Plai

Chiar dacă a pierdut derby-ul de la Timișoara, CSM Știința are mari șanse de a disputa semifinala campionatului pe teren propriu, cu campioana Dinamo. Băimărenii se află în acest moment pe locul 2 al clasamentului, la un punct distanță de Dinamo (locul 3), și trebuie ca în ultima etapă din sezonul regulat să învingă acasă Steaua (locul 4) pentru a-și păstra poziția din ierarhia Ligii Naționale.

Clasament: 1. SCM Timișoara 35p, 2. CSM Știința Baia Mare 34p, 3. Dinamo București 33p, 4. Steaua București 20p, 5. Rapid București 10p, 6. Universitatea ELBI Cluj 0p.

Marius CÎMPIAN

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo