Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

RUGBY – Cum pot achiziționa bilete suporterii echipei CSM Știința Baia Mare pentru finala cu SCM Timișoara

Publicat cu

pe

Finala Ligii Naționale de rugby, în care se vor întâlni CSM Știința Baia Mare și SCM Timișoara, este programată în capitală, în data de 8 septembrie, de la ora 19, pe stadionul Arcul de Triumf.

Ținând cont că distanța dintre Baia Mare și București este mare, iar meciul se va juca duminică seara, în condițiile în care a doua zi dimineața lumea trebuie să meargă la serviciu, este greu de crezul că suporterii echipei CSM Știința vor ajunge în număr mare la meci. Poate „zimbrii” vor beneficia de sprijinul băimărenilor stabiliți în capitală.

Totuși, pentru băimărenii care vor putea ajunge la meci, Federația Română de Rugby a anunțat cum pot fi procuratele biletele pentru marea finală:

Biletele pentru finala Ligii de Rugby Kaufland dintre CSM Știința Baia Mare și SCM USV Timișoara, ora 19:00 și meciul pentru locul 3, dintre CSA Steaua și CS Dinamo, ora 16:00 pot fi achiziționate de pe bilete.ro https://bit.ly/47ad5Ol și în rețeaua de magazine partenere, având 1500 de puncte de vânzare la nivel național.

Magazinele Inmedio
Magazinele Germanos
Oficiile Poșta Română
Magazinele Vodafone

Cele două meciuri au loc pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, duminică, 8 septembrie. Un bilet este valabil pentru ambele partide.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo