Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

RUGBY – România a suferit cea mai dură înfrângere din istorie cu Georgia

Publicat cu

pe

Naţionala de rugby a Georgiei a învins cu scorul de 56-6 (25-6) reprezentativa României, într-un meci-test disputat sâmbătă seara la Tbilisi, pe Stadionul naţional „Mikheil Meskhi”.

A fost o partidă dominată clar de gazde, care ne-au marcat 8 eseuri şi au profitat din plin de o serie de erori comise de „Stejari”, erori tactice dar şi de mânuire a balonului, nepermise în condiţiile în care tricolorii vor debuta în mai puţin de o lună la Mondialul 2023 din Franţa, unde vor avea o grupă infernală.

România a pierdut astfel al doilea meci-test al verii, după ce săptămâna trecută a cedat cu 31-17, la Bucureşti, în faţa naţionalei SUA, echipă care nu s-a calificat la CM 2023 din Franţa, urmând ca pe 19 august să susţină ultimul meci-test, în deplasare, cu Italia, reprezentativă ce evoluează în Six Nations.

La Cupa Mondială de Rugby, competiție care va fi transmisă de Digi Sport, Stejarii se află în Grupa B şi vor disputa primul meci pe 9 septembrie cu Irlanda, la Bordeaux, apoi vor juca pe 17 septembrie, cu Africa de Sud (Bordeaux), pe 30 septembrie cu Scoţia (Lille) şi pe 8 octombrie cu Tonga (Lille), scrie Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate