Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

RUSIA – Avionul lui Prigojin s-a prăbușit!

Publicat cu

pe

Avionul de afaceri al lui Prigojin cu numărul de identificare RA-02795 s-a prabusit în ​​regiunea Tver. Toți cei de la bord au murit. Nu se știe dacă Prigojin era in aeronavă, el fiind zilele trecute în Africa.

Sursele Readovka spun că soarta lui Prigojin este necunoscută, deoarece acesta s-a înregistrat în trecut într-un avion, dar s-a urcat în altul pentru a-i deruta pe cei ce l-ar putea urmări.

Agențiile de presă ruse pro-guvernamentale susțin deja ideea că avionul Wagner care ar fi putut să-l transporte pe Prigojin a explodat din cauza unui atac „terorist”.

Al doilea avion al lui Prigojin este și el in aer și trece literalmente în zig-zag deasupra Moscovei comportandu-se extrem de ciudat.

Potrivit monitorizarii Flightradar, avionul executa manevre evazive si se comportă nefiresc – cineva nu știe unde să zboare. A doua aeronava e decolată din regiunea Moscovei.

Canalele rusești de Telegram scriu că și celebrul Dmitry Utkin, fost operator special GRU și fondator al Wagner PMC, mâna dreaptă a lui Prigojin, se afla la bordul avionului doborât.

Wagner PMC are un mecanism de acțiune aprobat de mult timp în cazul morții lui Prigojin sau Dmitry Utkin.

Potrivit unei surse de la Readovka, acesta este aprobat și introdus automat pentru toți comandanții PMC. Dacă decesul omului de afaceri și a comandantului Utkin este confirmat, algoritmul va fi lansat imediat. Cu toate acestea, sursa a refuzat să detalieze ce presupune exact această actiune, dar separat a menționat că oricum ar fi o veste foarte proastă.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate