Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Sălăjeni condamnați de Tribunalul Maramureș la închisoare

Publicat cu

pe

Doi sălăjeni condamnați de Tribunalul Maramureș la închisoare au fost depistați de polițiștii din Sălaj marți, 20 august a.c.. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Poliției Municipiului Zalău, ai Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului și polițiști din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă, au depistat și încarcerat în total cinci bărbați, unul de 24 de ani, din localitatea Bercea, județul Sălaj, unul de 25, un altul de 28 și doi de 34 de ani, toți din municipiul Zalău, primul dintre aceștia condamnat la închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, iar ceilalți patru pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul stupefiantelor.

„Judecătoria Jibou a emis pe numele bărbatului de 24 de ani un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Pe numele bărbaților de 25 și 28 de ani, Tribunalul Maramureș a emis câte un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiecare dintre aceștia fiind condamnat la un câte un și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efect psihoactiv, în formă continuată.

Totodată, unul dintre bărbații de 34 de ani a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată, iar celălalt bărbat de 34 de ani a fost condamnat la 2 ani de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea aceleiași înfracțiuni, în formă continuată”, arată IPJ Sălaj.

Toți cei cinci bărbați au ajuns în Penitenciarul Satu Mare, în vederea executării pedepselor la care au fost condamnați.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo