Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

SALVAMONT MARAMUREȘ – Mai multe intervenții într-o singură zi

Publicat cu

pe

Sâmbătă a fost o zi plină pentru salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures. Salvatorii montani au participat la Raliul Maramuresului avand doua interventii pe durata concursului. Din fericire starea de sanatate a pilotilor si copilotilor participanti la raliu care au solicitat ajutor de urgenta este buna, doar masinile avand de suferit in urma coliziunilor.

„Tot ieri o alta formatie a Salvamont Maramures a intervenit la un caz de persoana ratacita, plecata la cules ciuperci, barbat de 50 ani care s-a pierdut de grupul din care facea parte. Dupa mai multe ore de cautari ale salvatorilor in zona de padure a Sat Sugatag, Maramures, un apartinator a sunat la 112 si a anuntat ca barbatul ratacit a reusit sa ajunga in licalitatea Sighetu Marmatiei fiind ulterior identificat fapt, care a intrerupt cautari care au durat mai bine de 2 ore.
In dupa amiaza acesleași zile a treia formatie de salvatori montani s-a deplasat intr-o zona greu accesibila a localitatii Viseu de Sus, ca echipa de sprijin, in urma unui apel venit prin 112 pentru a ajuta la extragerea si transportul unei batrane cu probleme medicale pana la Ambulanta de unde a fost preluata si dusă la Unitatea Medicala cea mai apropiata pentru investigatii”, transmit reprezentanții Salvamont Maramureș.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo