Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

SCANDAL ÎN SEINI – Un bărbat și concubina lui au înjurat polițiștii, fiind în stare de ebrietate

Publicat cu

pe

La data de 11 iulie, polițiștii din cadrul Polției Orașului Seini au intervenit la un imobil din oraș și ulterior au sancționat contravențional un bărbat, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, concubina acestuia a fost transportată la o unitate medicală de specialitate din Baia Mare.

În fapt, ieri, 11 iulie, un bărbat a sesizat poliția prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră conduce un autoturism pe drumurile publice, fără a putea preciza numărul de înmatriculare al acestuia. Ulterior, bărbatul a apelat în mod repetat 112, adresând expresii și cuvinte jignitoare la adresa poliției.

Echipajul de ordine și siguranță publică s-a deplasat la locuința acestuia, constatând că, atât bărbatul, cât și concubina acestuia, se aflau într-o stare avansată de ebrietate și erau recalcitranți.

Întrucât a refuzat legitimarea și cooperarea, bărbatul a fost încătușat și împreună cu femeia au fost conduși la sediul poliției, unde au continuat să se manifeste agresiv.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar femeia a fost condusă la o unitate medicală de specialitate.

Referitor la sesizarea privind conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o minoră, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în vederea lămuririi stării de fapt.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate