Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Scandal la frontiera cu Ucraina. Patrulă de grăniceri atacată

Publicat cu

pe

Scandal la frontiera cu Ucraina, după ce o patrulă de grăniceri ucraineni ar fi fost atacată. ITPF Sighetu Marmației a anunțat că în data de 16 august, ora 13.35, conducerea sectorului SPF Tarna Mare a fost anunțată de către autoritățile ucrainene despre faptul că pe direcția localității Tarna Mare din județul Satu Mare, o patrulă de grăniceri ucraineni ar fi fost atacată de mai multe persoane necunoscute, 3 dintre acestia trecând ilegal frontiera în România.

„Drept urmare, a fost declanșată o acțiune la nivelul sectorului pentru verificarea zonei de responsabilitate, actiune la care participa 6 patrule (12 politisti de frontiera) ale Poliției de Frontieră.

La ora 15.05, unul dintre cei 3 cetățeni ucraineni a fost reținut. În prezent, politistii de frontiera impreuna cu reprezentanti din cadrul Politie Romane si Jandarmeriei acționeaza în sistem integrat pentru depistarea si identificarea celorlalte persoane”, a anunțat ITPF Sighetu Marmației.

ACTUALIZARE La ora 20.15, pe direcția localității Tarna Mare, în zona de frontieră, a fost reținut cel de-al doilea cetățean ucrainean despre care am fost informați de către autoritățile din Ucraina că a trecut ilegal frontiera. În continuare, se fac verificari sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo